ALKA KEBAP

ALKA KEBAP Alka Kebap

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Alka Kebap. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2022 om 3:13 Frieten waren louw en geen saus bij
14 mrt 2022 om 20:41 100 min wachten.verkeerd gereden.op een van de bekenste wegen in genk.pitta was kleff,vettig.pizza koud.had ik dit in een restaurant gehad had ik het teruggestuurd.
28 jan 2022 om 20:47 GEEN AANRADER VOOR BEZORGING. Wel een aanrader voor afhaal. Bezorging: Geen saus in men broodje kip. Frieten waren koud. En al de 3broodjes waren ook koud. Afstand van de zaak en huis zijn maar Max 5-6min.
14 jan 2022 om 14:16 Onvriendelijk.
8 jan 2022 om 22:22 Lekker en snel geleverd.
10 sep 2021 om 8:46 Lekker eten, super vriendelijk en snel.
30 jun 2021 om 9:56 Eten trok op niets. Bestelling niet compleet.
13 jun 2021 om 22:20 Heel snelle en vriendelijke bezorging ,het eten was nog erg heet ,en heel lekker
12 jun 2020 om 0:30 Het eten was zeer lekker! De broodjes waren goed gevuld, iets wat niet elke kebap zaak doet! Er was een klein misverstandje bij de bestelling maar na dat ik had gebeld ben ik zeer vriendelijk geholpen geweest met een extra broodje! Zeker een Aanrader!
31 mei 2020 om 21:12 Er hadden pepers bij mogen zijn.. Die miste ik. Verder helemaal ok!!!